Privébezoek koningin Máxima aan kunstbeurs TEFAF

Koningin Máxima brengt zaterdag een bezoek aan kunst- en antiekbeurs TEFAF in Maastricht.

Spitsstrook dicht om nachtvorst, vrij baan voor vorstin

De spitsstroken op de A2 bleven donderdagmorgen dicht vanwege de vorst van afgelopen nacht.

Video: Koningin Máxima spuit graffiti in Heerlen

Koninklijk bezoek in Heerlen: koningin Máxima heeft donderdagmorgen de tentoonstelling over de New Yorkse kunstenaar Basquiat in SCHUNCK geopend.

Reizende tentoonstelling met topstukken naar Maastricht

Koningin Máxima opent woensdagochtend 'Tien topstukken on tour', een reizende tentoonstelling met bekende schilderijen die ook in het Bonnefantenmuseum in Maastricht te zien zal zijn.

Kletsen met de koning over stier Herman en schaap Dolly

Ruud Engelbert uit 't Rooth was één van de 150 gelukkigen die vrijdagavond mocht aanschuiven bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Video: Sittardse meiden in tv-finale BZT-show
Sittardse meiden in tv-finale BZT-show

Een meidengroepje van Basisschool Leyenbroek staat in de finale van het tv-programma de BZT-show.

Koninklijk bezoek aan oude Mijnstreek

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen op 8 oktober een bezoek aan Kerkrade, Heerlen en Sittard-Geleen.

Vertrouwen in koning in Limburg lager dan in rest land

De meeste Limburgers hebben vertrouwen in koning Willem-Alexander, maar toch is dat vertrouwen in het staatshoofd in Limburg lager dan in de andere provincies.

Goede eerste dag voor TEFAF

Het gaat goed met de kunsthandel. En dat merken standhouders ook op de TEFAF in Maastricht. Vorig jaar bereikte de handel in kunst een record-omzet van 51 miljard euro.

Koningin Maxima bezoekt TEFAF in Maastricht

Koningin Maxima heeft vrijdagmiddag een bezoek gebracht aan de TEFAF in Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!