Privébezoek koningin Máxima aan kunstbeurs TEFAF

Koningin Máxima brengt zaterdag een bezoek aan kunst- en antiekbeurs TEFAF in Maastricht.

Spitsstrook dicht om nachtvorst, vrij baan voor vorstin

De spitsstroken op de A2 bleven donderdagmorgen dicht vanwege de vorst van afgelopen nacht.

Video: Koningin Máxima spuit graffiti in Heerlen

Koninklijk bezoek in Heerlen: koningin Máxima heeft donderdagmorgen de tentoonstelling over de New Yorkse kunstenaar Basquiat in SCHUNCK geopend.

Reizende tentoonstelling met topstukken naar Maastricht

Koningin Máxima opent woensdagochtend 'Tien topstukken on tour', een reizende tentoonstelling met bekende schilderijen die ook in het Bonnefantenmuseum in Maastricht te zien zal zijn.

Kletsen met de koning over stier Herman en schaap Dolly

Ruud Engelbert uit 't Rooth was één van de 150 gelukkigen die vrijdagavond mocht aanschuiven bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Video: Sittardse meiden in tv-finale BZT-show
Sittardse meiden in tv-finale BZT-show

Een meidengroepje van Basisschool Leyenbroek staat in de finale van het tv-programma de BZT-show.

Koninklijk bezoek aan oude Mijnstreek

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen op 8 oktober een bezoek aan Kerkrade, Heerlen en Sittard-Geleen.

Vertrouwen in koning in Limburg lager dan in rest land

De meeste Limburgers hebben vertrouwen in koning Willem-Alexander, maar toch is dat vertrouwen in het staatshoofd in Limburg lager dan in de andere provincies.

Goede eerste dag voor TEFAF

Het gaat goed met de kunsthandel. En dat merken standhouders ook op de TEFAF in Maastricht. Vorig jaar bereikte de handel in kunst een record-omzet van 51 miljard euro.

Koningin Maxima bezoekt TEFAF in Maastricht

Koningin Maxima heeft vrijdagmiddag een bezoek gebracht aan de TEFAF in Maastricht.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden