Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen viert Oud en Nieuw in Dubai

Geplaatst opdinsdag 29 december 2015 - 22:35

Max Verstappen ontpopte zich in nauwelijks een jaar tijd van regionale held tot wereldster. En dan is een vakantie wel op zijn plaats.

De Formule 1-coureur is na Kerstmis samen met zijn familie en vriendin Mikaela afgereisd naar Dubai, waar hij tot na de jaarwisseling verblijft.

Vakantie
Max Verstappen kan de komende dagen even goed tot rust komen, al doet hij dat wel op zijn eigen manier. "Het strand is niet aan mij besteed. Eén dagje hooguit, dan heb ik het gehad. Daarna moet er wat spannends zijn. Een buggy om door het zand te crossen", vertelt hij in een interview met Dagblad de Limburger/ Limburgs Dagblad.

In datzelfde interview blikt de 18-jarige coureur uit Limburg terug op zijn opmerkelijk debuutseizoen in de hoogste autosportklasse.

Wereldtitel
Ook onthult hij zijn ambities. Het vizier is gericht op de wereldtitel. "Niet te snel, maar op het goede moment. Als het kan meerdere keren. Het record staat op zeven... Ambitieus ja, maar je moet toch een doel voor ogen hebben."

ANP
Foto: ANP/ Tom Gandolfini

Lees woensdag het hele interview met Max Verstappen in Dagblad de Limburger/ Limburgs Dagblad, waarin hij onder meer vertelt over de relatie met zijn vader en: wie doet zijn was nu hij niet meer thuis, maar in een appartement in Monaco woont?

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Trainingsdebuut Verstappen lonkt in Japan
Kostbare uitvalbeurt Max Verstappen
Verstappen boekt negende zege in Formule 3
Max Verstappen aast op tweede plaats in Hockenheim
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen