Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen viert Oud en Nieuw in Dubai

Geplaatst opdinsdag 29 december 2015 - 22:35

Max Verstappen ontpopte zich in nauwelijks een jaar tijd van regionale held tot wereldster. En dan is een vakantie wel op zijn plaats.

De Formule 1-coureur is na Kerstmis samen met zijn familie en vriendin Mikaela afgereisd naar Dubai, waar hij tot na de jaarwisseling verblijft.

Vakantie
Max Verstappen kan de komende dagen even goed tot rust komen, al doet hij dat wel op zijn eigen manier. "Het strand is niet aan mij besteed. Eén dagje hooguit, dan heb ik het gehad. Daarna moet er wat spannends zijn. Een buggy om door het zand te crossen", vertelt hij in een interview met Dagblad de Limburger/ Limburgs Dagblad.

In datzelfde interview blikt de 18-jarige coureur uit Limburg terug op zijn opmerkelijk debuutseizoen in de hoogste autosportklasse.

Wereldtitel
Ook onthult hij zijn ambities. Het vizier is gericht op de wereldtitel. "Niet te snel, maar op het goede moment. Als het kan meerdere keren. Het record staat op zeven... Ambitieus ja, maar je moet toch een doel voor ogen hebben."

Foto: ANP/ Tom Gandolfini

Lees woensdag het hele interview met Max Verstappen in Dagblad de Limburger/ Limburgs Dagblad, waarin hij onder meer vertelt over de relatie met zijn vader en: wie doet zijn was nu hij niet meer thuis, maar in een appartement in Monaco woont?

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Trainingsdebuut Verstappen lonkt in Japan
Kostbare uitvalbeurt Max Verstappen
Verstappen boekt negende zege in Formule 3
Max Verstappen aast op tweede plaats in Hockenheim
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen