Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen vermaakt fans in Hongarije met donuts

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 21:32

Coureur Max Verstappen heeft zich woensdag tijdens The Great Run in Boedapest voor zijn fans mogen uitleven in de Red Bull RB7-bolide.

De Limburger liet de brute kracht van zijn auto horen, zo staat op Verstappen.nl.

Speciaal parcours
Duizenden fans togen naar de Hongaarse stad om lawaai, snelheid en racespektakel van dichtbij mee te maken. Er was een speciaal parcours aangelegd dat langs bekende plekken voerde, zoals het Elisabethplein, de Hongaarse Opera en een aantal neoklassieke gebouwen. De 21-jarige Verstappen greep zijn kans om te laten zien dat hij behalve snelle rondjes ook perfecte donuts kan uitvoeren. Het gaat hier overigens niet om het hapje, maar om een donut met de auto: de bolide draait dan een perfect rondje.

Flink lawaai
"Het is altijd leuk om in de RB7 te rijden", liet de coureur van Red Bull weten aan de site. "Het is helemaal geweldig als je flink wat lawaai en donuts voor zoveel fans mag maken. Ze zijn erg gepassioneerd over de Formule 1." En om de dag van de fans helemaal goed te maken, maakte hij ook nog tijd vrij om handtekeningen uit te delen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen