Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Max Verstappen-tribune opnieuw flink uitgebreid

Geplaatst opwoensdag 7 december 2016 - 12:12

De Max Verstappen-tribune bij de Red Bull Ring in Oostenrijk is opnieuw flink uitgebreid. Er is nu plaats voor 5000 fans.

Dinsdag werd de speciale tribune al uitgebreid van 1000 naar 2500 plaatsen. De fans van de 19-jarige coureur moesten er echter snel bij zijn, de kaartjes gingen als warme broodjes over de toonbank en waren binnen een dag uitverkocht.

Lees ook: Verstappen-tribune in Oostenrijk binnen 24 uur uitverkocht.

Het idee voor de Oranje-tribune ontstond vorig jaar in samenwerking tussen Red Bull Nederland, Sport Stadion en het management van Max Verstappen.

Fraaie plaatjes
Het leverde tijdens de GP van Oostenrijk in 2016 fraaie plaatjes op toen de duizend uitzinnige Max-fans volledig gehuld in het oranje hun favoriete coureur aanmoedigden.

Niet meer dan 5000
Op zijn eigen website laat Verstappen weten dat het bij 5000 plaatsen zal blijven. De Grand Prix van Oostenrijk vindt volgend jaar op 9 juli plaats.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Gerelateerde berichten

Forse uitbreiding Verstappen-tribune in Oostenrijk
Flink uitgebreide Verstappen-tribune stijf uitverkocht
Max Verstappen verrast fans in Oostenrijk
Trainingsdebuut Verstappen lonkt in Japan
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen