Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Max Verstappen tempert verwachtingen in Brazilië

Geplaatst opdonderdag 8 november 2018 - 19:56

Max Verstappen acht de kans niet zo groot dat hij in de Grote Prijs van Brazilië voor de zege kan strijden.

"Tenzij er gekke dingen gebeuren, worden wij hier vijfde of zesde", zegt de 21-jarige coureur tegen Verstappen.nl. "Winnen zit er normaal gesproken niet in hier."

Sterk in Austin
De Red Bull-coureur schreef de GP van Mexico twee weken geleden op zijn naam en was een week eerder ook al sterk in Austin. Het circuit van Interlagos ligt zijn Red Bull echter minder goed. "Er zijn hier niet genoeg bochten om ons verlies op de rechte stukken goed te maken. Dat kon je vorig jaar ook al zien hier. We hebben simpelweg niet voldoende vermogen. Het gaat hier veel volle bak en het loopt ook nog omhoog, wat ons nog meer pijn gaat doen."

Regendansje doen
Verstappen liet twee dagen geleden nog weten dat alles mogelijk is. Twee jaar geleden maakte hij indruk in Brazilië door op een kletsnatte baan naar de derde plaats te rijden. "Misschien moet ik maar een regendansje doen, want ik denk dat het zondag droog zal zijn. Je moet realistisch zijn, dit is niet ons circuit."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen