Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen stunt in Graz met F1-bolide

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 21:16

Max Verstappen is altijd wel in voor een stunt. Met de RB7 uit 2011 reed hij woensdag in het Oostenrijkse Graz van de Karmeliterplatz de historische Schlossberg op.

Zoiets had nog nooit eerder iemand met zo’n bolide gedaan.

Heuvel
Verstappen liet na afloop weten het gaaf te vinden met een Formule 1-auto een heuvel op te rijden, zo valt op zijn website te lezen. Zijn actie heeft spectaculaire beelden opgeleverd.

Hobbelig
"Het was kort, maar leuk", zegt de Red Bull-topper. "Het was wel hobbelig en de auto raakte vaak de grond, dus je moet erg voorzichtig zijn, maar het pakte goed uit."

Sneeuw
De Limburgse coureur stuntte al eerder door in Kitzbühel met een Formule 1-bolide in de sneeuw te rijden.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen