Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen start vanaf vijfde plek in Monza

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 16:14

Max Verstappen staat zondagmiddag als vijfde op de grid voor de Grand Prix van Monza.

De Limburger kwalificeerde met een tijd van 1:20'615, waarmee hij net als bij de vrije trainingen weer 'the best of the rest' was.

Best of the rest
Tijdens de kwalificaties zaterdagmiddag waren topteams Ferrari en Mercedes wederom niet te kloppen voor de overige Formule 1-teams. De eerste twee startrijen kleuren zondagmiddag dan ook rood en zilver.

Rood
De pole position is voor Kimi Räikkonen, die in zijn Ferrari een tijd reed van 1:19'119. Hij wordt gevolgd door teamgenoot Vettel, waarmee de Italiaanse ploeg de hele eerste startrij bezet op het thuiscircuit van de renstal. De Mercedessen van Hamilton en Bottas starten van plek 3 en 4.

De race zondagmiddag wordt traditiegetrouw door 1Limburg gevolgd in een liveblog

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen