Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen snelste in F1-middagsessie Barcelona

Geplaatst opwoensdag 26 februari 2020 - 19:43

Max Verstappen heeft op de vierde testdag van de F1 de op één na snelste tijd in de middagsessie gereden. Verstappen reed 84 rondes op het Circuit van Catalunya en had voor zijn snelste ronde een tijd van 1.17,347 nodig.

Zijn collega Alexander Albon testte de RB16 in de ochtenduren, maar reed als gevolg van een technisch mankement maar 29 ronden.

Mediumbanden
Een halfuur voor het einde van de testdag verscheen Verstappen op verse mediumbanden op het circuit en liet met 1.17,347 de snelste rondetijd van de middag noteren. Verstappen was daarmee langzamer dan Robert Kubica van Alfa Romeo die ’s morgens een tijd 1.16,942 had neergezet.

De trainingssessies worden donderdag vervolgd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen