Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen scoort ook in de kijkcijferlijst

Geplaatst opmaandag 3 augustus 2020 - 8:48

De deelname van Max Verstappen aan de Britse Grand Prix en de spannende ontknoping van de race heeft Ziggo een flink aandeel in de kijkcijfers van zondag opgeleverd.

In de top 25 van de Stichting KijkOnderzoek staan liefst vier programma's rond de Formule 1 en de race op Silverstone.

Ruim een miljoen
Naar de Grand Prix keken bijna 1,1 miljoen mensen via het open kanaal van Ziggo, goed voor een derde plaats in de kijkcijferlijst. Nog eens 351.000 zagen Verstappen via Ziggo Sport Select in de slotfase naar de tweede plaats oprukken, waarmee die zender op plaats zeventien in de kijkcijferlijst staat.

Daartussen prijken op de plaatsen negen en twaalf de voor- en nabeschouwing op de Britse Grand Prix. De voorbeschouwing trok 492.000 kijkers, de nazit 609.000.

Kijkcijferlijst
Het NOS Journaal van 20:00 uur (NPO 1) voerde de kijkcijferlijst aan met ruim 1,6 miljoen kijkers, gevolgd door RTL 4 met 1,2 miljoen kijkers voor Postcodeloterij Een tegen 50.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen