Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen is oom: zus Victoria bevallen van zoontje

Geplaatst opdinsdag 8 december 2020 - 10:41

Max Verstappen gaat voortaan als oom door het leven. Zijn zusje Victoria is maandag bevallen van haar zoontje Luka.

Victoria Verstappen maakt het heuglijke nieuws via Instagram bekend.

Liefde en trots
De Red Bull-coureur heeft met hartjes onder het bericht gereageerd. Jos Verstappen is opa geworden. 'Papa is trots', schrijft de oud-coureur bij het bericht. Ook vanuit de racewereld regent het felicitaties. Zo hebben onder meer Red Bull-topman Christian Horner en Robert Doornbos op de gezinsuitbreiding gereageerd.

Auto's
Victoria Verstappen maakte in mei bekend dat zij en haar vriend Tom Heuts in blijde verwachting waren. Het zusje van Max is ook auto- en raceliefhebber. Het nieuws werd destijds dan ook wereldkundig gemaakt tussen de auto's.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen