Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen ook in simrace absolute topper

Geplaatst opdinsdag 31 maart 2020 - 9:11

Max Verstappen behoort in de Formule 1 tot de absolute toppers. Maar in de simraces is hij nauwelijks te verslaan en boekt hij de ene overwinning na de andere.

Maandag op de vierde wedstrijddag van ‘Real Racers Never Quit’ won hij beide races in een virtuele Formule 3 auto op het circuit van Road America.

12 races
Aan deze wedstrijdserie van in totaal 12 races in zes dagen nemen ruimen 40 autocoureurs uit verschillende raceklasses deel. Vijf minuten voor aanvang van de vrije training vernemen de coureurs op welk circuit en met welke auto wordt ‘geracet’. Na de vrije training van 30 minuten volgt de kwalificatie en de race over 20 minuten. Na de eerste race moeten de coureurs zich kwalificeren voor de tweede race, die ook 20 minuten duurt.

Twee zeges
Maandag reden de deelnemers op het circuit van Road America in Elkhart Lake. Verstappen was de snelste in de kwalificatie voor de eerste race, startte op poleposition en stond de leiding in de wedstrijd niet meer af.

In de kwalificatie voor de tweede race was Daniel Juncadella een fractie sneller dan Verstappen, maar de 22-jarige formule 1 coureur verdrong Juncadella na een ronde van de leiding en wist de aanvallen van de Spanjaard in de slotronde af te slaan.

Koppositie
Verstappen verstevigde met deze overwinningen zijn koppositie in het klassement van ‘Real Racers Never Quit’. Hij won op de eerste wedstrijddag in een Formule 3 auto een sim-race op het circuit van Spa-Francorchamps, zegevierde met overmacht in een Porsche in de twee races in Barcelona, finishte in de middenmoot op het circuit van Watkins Glen.

Programma
Woensdag staan de negende en tiende race van deze wedstrijdserie op het programma, vrijdag volgen de twee laatste races.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen