Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: 'Niet goed genoeg'

Geplaatst opzaterdag 23 juni 2018 - 19:00

Max Verstappen heeft geen al te goed gevoel overgehouden aan de kwalificatie voor de Grote Prijs van Frankrijk.

De Nederlandse coureur van Red Bull bleef weliswaar zijn teamgenoot Daniel Ricciardo voor en kwalificeerde zich als vierde, maar dat was geen reden voor blijdschap. "Het was in z'n geheel gewoon niet goed genoeg vandaag", zei Verstappen bij Ziggo Sport.

Eerste poleposition
De Nederlander was bijna zeven tienden langzamer dan Lewis Hamilton, die zondag op Circuit Paul Ricard voor de 75e keer vanaf de eerste startplaats vertrekt. Verstappen wacht nog altijd op zijn eerste poleposition. "De laatste sessie, Q3, was niet zo heel goed. Ik had te veel onderstuur, het leek wel alsof de zijkant van de banden niet sterk genoeg was. Dan kan je de bochten niet aanvallen.''

Langer doorrijden
Verstappen staat op de tweede startrij naast Sebastian Vettel, de leider in de WK-stand. "Hij start op de ultrasoftbanden, daar zal hij in het begin voordeel van hebben. Maar normaal gesproken kan ik op mijn banden langer doorrijden. We gaan het zien in de race."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen