Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: 'Niet goed genoeg'

Geplaatst opzaterdag 23 juni 2018 - 19:00

Max Verstappen heeft geen al te goed gevoel overgehouden aan de kwalificatie voor de Grote Prijs van Frankrijk.

De Nederlandse coureur van Red Bull bleef weliswaar zijn teamgenoot Daniel Ricciardo voor en kwalificeerde zich als vierde, maar dat was geen reden voor blijdschap. "Het was in z'n geheel gewoon niet goed genoeg vandaag", zei Verstappen bij Ziggo Sport.

Eerste poleposition
De Nederlander was bijna zeven tienden langzamer dan Lewis Hamilton, die zondag op Circuit Paul Ricard voor de 75e keer vanaf de eerste startplaats vertrekt. Verstappen wacht nog altijd op zijn eerste poleposition. "De laatste sessie, Q3, was niet zo heel goed. Ik had te veel onderstuur, het leek wel alsof de zijkant van de banden niet sterk genoeg was. Dan kan je de bochten niet aanvallen.''

Langer doorrijden
Verstappen staat op de tweede startrij naast Sebastian Vettel, de leider in de WK-stand. "Hij start op de ultrasoftbanden, daar zal hij in het begin voordeel van hebben. Maar normaal gesproken kan ik op mijn banden langer doorrijden. We gaan het zien in de race."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen