Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen na crash: 'Ik ben er klaar mee'

Geplaatst opzondag 13 september 2020 - 15:58

Max Verstappen heeft het even helemaal gehad. De Limburgse coureur viel voor de tweede week op rij uit in de Formule 1.

"Ik ben er op dit moment een beetje klaar mee, ik heb er niet zoveel zin in", zei de kopman van Red Bull kort na zijn crash op het circuit van Mugello bij Ziggo Sport.

Hetzelfde probleem
Vorige week op Monza viel Verstappen uit met technische problemen. Bij de eerste editie van de Grote Prijs van Toscane wilde de Nederlander zich revancheren. Hij kon in de trainingen concurreren met de Mercedessen en kwalificeerde zich als derde, maar al voor de start ging het mis. "In mijn ronde op weg naar de grid merkte ik dat er iets mis was met de motor. Ik denk dat het hetzelfde probleem was als op Monza. De start zelf was goed, maar op het moment dat ik vol gas wilde gaan, speelde dat probleem weer op."

Lees ook: Weer een domper: Max Verstappen valt uit op Mugello

Zo'n gezeik
Verstappen zakte bij gebrek aan vermogen weg in het veld en werd kort voor de tweede bocht van achteren aangereden. "Dat heb je als je zo'n gezeik hebt bij de start, dan kom je in een positie terecht dat de kans bestaat dat ze achterop je rijden. Dat maakte me ook niet meer zo uit. Maar dit is niet normaal, dat zoiets twee wedstrijden achter elkaar gebeurt."

Teruglezen: Max Verstappen crasht vlak na start GP Toscane

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen