Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: 'In Mexico de beste kans om te winnen'

Geplaatst opdonderdag 25 oktober 2018 - 19:04

Als Max Verstappen dit seizoen in de Formule 1 nog een race wil winnen, dan moet het volgens hem komend weekeinde gebeuren.

"Dit is absoluut de beste kans voor ons", zegt de coureur van Red Bull donderdag in Mexico-Stad vooruitblikkend op de Grote Prijs van Mexico. Vorig jaar won Verstappen die wedstrijd op superieure wijze.

Sterker
"Ik denk dat we hier sterker zijn dan in Austin", zei Verstappen, daarbij doelend op zijn tweede plaats van zondag in de Grote Prijs van de Verenigde Staten. Na Mexico volgen nog races in Brazilië en Abu Dhabi.

Lees ook: Max Verstappen trapte schoen kapot voor tweede plek

Wereldtitel
Als Verstappen zondag wint, is de Brit Lewis Hamilton zeker van de wereldtitel. Achtervolger Sebastian Vettel uit Duitsland maakt alleen nog kans als hij als eerste finisht en Hamilton buiten de top zeven valt.

Grove blunder
Vettel zei donderdag dat hij de kritiek die hij de laatste tijd van veel kanten krijgt, begrijpt. "Het is duidelijk niet goed gegaan", aldus de coureur van Ferrari, die onder meer begin oktober tijdens de Grote Prijs van Japan in de fout ging.

Met name Britse media zagen in een aanrijding met Verstappen een grove blunder van de Duitser. "Het is niet zo dat ik domme dingen heb gedaan en acties ondernam die kansloos waren. Er zat altijd wel een idee achter", aldus Vettel. "Ik zal die risico's ook blijven nemen."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen