Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen met speciale helm in Miami

Geplaatst opdinsdag 3 mei 2022 - 17:11

Het Formule 1-circus strijkt komend weekeinde voor het eerst in Miami neer. Voor wereldkampioen Max Verstappen is dit aanleiding om met een speciale helm aan de start te verschijnen.

De Limburgse coureur is inmiddels in Miami gearriveerd. Via zijn sociale mediakanalen laat Verstappen weten er zeer naar uit te kijken om te racen in de Amerikaanse stad, waar hij al verschillende malen op vakantie was.

Miami Vice
Zijn nieuwe helm is daarom ook echt gebaseerd op Miami, met speciale aandacht voor de televisieserie Miami Vice. "Het is één van mijn favoriete helmdesigns tot nu toe en ik kan niet wachten om hem op de baan te laten zien", zegt Verstappen.

Lees meer: Verstappen geniet van 'dikverdiende zege' in Imola

Grote overmacht
Verstappen begint in goede vorm aan het vijfde Grand Prix-weekeinde van het seizoen. De wereldkampioen won de vorige race in Imola met grote overmacht. Door die zege staat hij tweede in de kampioenschapsstand. Charles Leclerc is vooralsnog de leider. De Monegask, uitkomend voor Ferrari, heeft 27 punten meer dan Verstappen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen