Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: 'Mercedes was van een ander niveau'

Geplaatst opzaterdag 4 juli 2020 - 16:43

Max Verstappen kon na de kwalificatie van de Grote Prijs van Oostenrijk niet anders dan concluderen dat Mercedes nog steeds de snelste auto in de Formule 1 heeft. "Zij waren weer van een ander niveau", zei hij.

Verstappen reed de derde tijd in de kwalificatie en moest zo'n halve seconde toegeven op Valtteri Bottas en Lewis Hamilton. Net zoals zo vaak in het vorige seizoen. Verstappen hoopte dat het verschil kleiner zo zijn, met de nieuwe krachtbron van Honda in zijn auto. Maar dat bleek dus niet het geval.

Lees ook: Verstappen begint op derde startplek bij GP van Oostenrijk

Voordeel
Toch ziet Verstappen zondag kansen om de Grote Prijs van Oostenrijk voor de derde keer op rij te winnen. "Ik denk dat onze auto voor de race beter is geworden", voorspelde hij. "Bovendien ben ik de enige coureur die op een andere band mag starten. Daar moet ik mijn voordeel uithalen."

Verstappen mag op de gele medium band starten omdat hij het aandurfde om daar ook het tweede deel van de kwalificatie mee te rijden.

Liveblog
De eerste race van het F1-seizoen is zondagmiddag vanaf 15:00 uur live te volgen bij 1Limburg.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen