Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: Mercedes is op elk circuit snel

Geplaatst opdonderdag 16 juli 2020 - 18:34

Max Verstappen wil het in aanloop naar de Grote Prijs van Hongarije niet mooier of spannender maken dan het is.

Mercedes is de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen ongenaakbaar in de Formule 1 en het zal volgens de Limburgse coureur lastig worden daar op korte termijn verandering in aan te brengen.

Realistisch blijven
"Ze staan duidelijk voor ons. Ik had dichterbij willen zitten en iedereen werkt er hard voor. Er is altijd wel ruimte voor verbeteringen, maar we moeten realistisch blijven. Als je zo dominant bent als Mercedes, dan ben je op elk circuit snel", aldus Verstappen donderdag vanuit Boedapest tegen Verstappen.com.

Zesde
De Fin Valtteri Bottas won begin juli de openingsrace van het seizoen en afgelopen weekeinde was zijn Britse ploeggenoot Lewis Hamilton de beste. In het klassement leidt Bottas met zes punten voorsprong op Hamilton. Verstappen, die de eerste race uitviel en vorige week als derde finishte, is voorlopig zesde.

De Limburger heeft goede herinneringen aan de Hungaroring, waar zondag de derde race is. Vorig jaar startte Verstappen vanaf poleposition en eindigde hij achter Hamilton als tweede.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen