Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen maakt korte pitstop in Limburg

Geplaatst opmaandag 20 december 2021 - 17:15

Wereldkampioen Formule 1 Max Verstappen was voor het eerst sinds zijn kampioenschap in Limburg. Na een kort bezoek aan zijn familie vertrok Max maandagmiddag weer om 16:40 uur vanaf de luchthaven in Beek.

Daar stond zijn privéjet op hem te wachten.

Lift van Jos
Max werd maandagmiddag door zijn vader Jos Verstappen met de auto naar de luchthaven gebracht. Tegen een cameraploeg van L1 stak Max met een brede glimlach zijn duim in de lucht toen hem gevraagd werd of alles goed met hem ging. Daarna liep de wereldkampioen het gebouw van de luchthaven in.

Bekijk hier de beelden van de aankomst van Max bij de luchthaven in Beek:

Het is niet helemaal duidelijk hoe lang Verstappen precies in Limburg was. Volgens bronnen arriveerde hij zondag en bracht hij een bezoek aan zijn zus die in Maastricht woont. Zij beviel onlangs van haar tweede kind. De moeder van Max, Sophie, woont net over de grens in Maaseik. Ook zij zou aanwezig zijn geweest bij het bezoek van de wereldkampioen. Vader Jos liet in een korte reactie weten dat het heel fijn was om zijn kleinkind te zien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen