Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen maakt kennis met 'Wall of Champions'

Geplaatst opvrijdag 7 juni 2019 - 22:24

Max Verstappen is in de tweede vrije training van de Grand Prix van Canada niet verder gekomen dan de dertiende tijd.

De Red Bull-coureur raakte met zijn wagen de muur op het circuit Gilles Villeneuve in Montreal en stond daarna lange tijd in de pits.

Harde banden
Tegen het einde van de sessie kwam de 21-jarige Limburger nog terug de baan op, maar op de harde banden kon hij geen snelle ronde neerzetten. Zijn beste ronde was 1,211 seconde langzamer dan de 1.12,177 van Ferrari-coureur Charles
Leclerc.

'Onderstuur'
Verstappen zat vlak achter zijn teamgenoot Pierre Gasly, toen hij de muur raakte. "Ik kreeg wat last van 'onderstuur' achter Pierre. Er was niets meer aan te doen", zei hij op Verstappen.nl. "Normaal gezien hadden we voor de vierde tijd kunnen gaan. De balans van de auto was goed, maar we zullen nog wel wat grip moeten vinden. In de lange runs zijn we wel competitief."

Lekke band
Lewis Hamilton raakte met zijn Mercedes ook de muur tijdens de trainingssessie en liep daarbij een lekke band op. De Brit kwam daarna niet meer terug de baan op.

Leclerc was in zijn Ferrari een fractie van een seconde (0,074) sneller dan zijn Duitse teamgenoot Sebastian Vettel. De Fin Valtteri Bottas zette in de Mercedes op 0,134 seconde de derde tijd neer.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen