Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Max Verstappen maakt kennis met 'Wall of Champions'

Geplaatst opvrijdag 7 juni 2019 - 22:24

Max Verstappen is in de tweede vrije training van de Grand Prix van Canada niet verder gekomen dan de dertiende tijd.

De Red Bull-coureur raakte met zijn wagen de muur op het circuit Gilles Villeneuve in Montreal en stond daarna lange tijd in de pits.

Harde banden
Tegen het einde van de sessie kwam de 21-jarige Limburger nog terug de baan op, maar op de harde banden kon hij geen snelle ronde neerzetten. Zijn beste ronde was 1,211 seconde langzamer dan de 1.12,177 van Ferrari-coureur Charles
Leclerc.

'Onderstuur'
Verstappen zat vlak achter zijn teamgenoot Pierre Gasly, toen hij de muur raakte. "Ik kreeg wat last van 'onderstuur' achter Pierre. Er was niets meer aan te doen", zei hij op Verstappen.nl. "Normaal gezien hadden we voor de vierde tijd kunnen gaan. De balans van de auto was goed, maar we zullen nog wel wat grip moeten vinden. In de lange runs zijn we wel competitief."

Lekke band
Lewis Hamilton raakte met zijn Mercedes ook de muur tijdens de trainingssessie en liep daarbij een lekke band op. De Brit kwam daarna niet meer terug de baan op.

Leclerc was in zijn Ferrari een fractie van een seconde (0,074) sneller dan zijn Duitse teamgenoot Sebastian Vettel. De Fin Valtteri Bottas zette in de Mercedes op 0,134 seconde de derde tijd neer.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen