Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen maakt het officieel: Piquet nieuwe vlam

Geplaatst opvrijdag 1 januari 2021 - 19:53

Het speculeren is voorbij: Max Verstappen heeft inderdaad een relatie met Kelly Piquet.

Zij is de dochter van de Braziliaanse Formule 1-coureur Nelson Piquet. Via Instagram wenst Verstappen zijn volgers vrijdag een gelukkig nieuwjaar, met veel succes, liefde en geluk. Hij maakt verder duidelijk dat hij zijn liefdesgeluk heeft gevonden bij Kelly Piquet.

Geruchtenmachine
In de tweede helft van november reageerde Verstappen op een Instagrampost van Piquet, waardoor de geruchtenmachine over een relatie tussen de twee op gang kwam.

Lees ook: Verklapt Max Verstappen met deze reactie zijn nieuwe vlam?

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen