Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen maakt het officieel: Piquet nieuwe vlam

Geplaatst opvrijdag 1 januari 2021 - 19:53

Het speculeren is voorbij: Max Verstappen heeft inderdaad een relatie met Kelly Piquet.

Zij is de dochter van de Braziliaanse Formule 1-coureur Nelson Piquet. Via Instagram wenst Verstappen zijn volgers vrijdag een gelukkig nieuwjaar, met veel succes, liefde en geluk. Hij maakt verder duidelijk dat hij zijn liefdesgeluk heeft gevonden bij Kelly Piquet.

Geruchtenmachine
In de tweede helft van november reageerde Verstappen op een Instagrampost van Piquet, waardoor de geruchtenmachine over een relatie tussen de twee op gang kwam.

Lees ook: Verklapt Max Verstappen met deze reactie zijn nieuwe vlam?

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen