Overslaan en naar de inhoud gaan

'Max Verstappen kan thuisrace in Monaco winnen'

Geplaatst opvrijdag 25 mei 2018 - 13:55

Volgens Xavier Maassen staat de RB14-bolide er goed op voor de Grand Prix van Monaco. De F1-analist denkt dan ook dat Max Verstappen in het prinsdom de mogelijkheid heeft om de eerste overwinning van dit seizoen te boeken.

"Het chassis en de goede aerodynamica van de Red Bull lijkt ideaal om hier een pole en een tweede plek te scoren", zegt hij.

Thuisrace
Maassen weet dat de Grand Prix van Monaco voor veel coureurs het hoogtepunt van het seizoen is. Veel snelheidsduivels, waaronder Verstappen, wonen immers in de dwergstaat aan de Middelandse Zee. "Het is dan ook moeilijk inhalen op de smalle straatjes", zegt de analist. "Alleen een betere strategie kan je nog meer plekken naar voren helpen."

Monte Carlo
De race op het stratencircuit in Monte Carlo is zondag vanaf 15:00 uur live te volgen bij 1Limburg.

Zondag gratis naar Groove Garden Festival in Sittard? Schrijf je in voor Limburgs nieuws en maak kans op twee kaarten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen