Overslaan en naar de inhoud gaan

'Max Verstappen kan thuisrace in Monaco winnen'

Geplaatst opvrijdag 25 mei 2018 - 13:55

Volgens Xavier Maassen staat de RB14-bolide er goed op voor de Grand Prix van Monaco. De F1-analist denkt dan ook dat Max Verstappen in het prinsdom de mogelijkheid heeft om de eerste overwinning van dit seizoen te boeken.

"Het chassis en de goede aerodynamica van de Red Bull lijkt ideaal om hier een pole en een tweede plek te scoren", zegt hij.

Thuisrace
Maassen weet dat de Grand Prix van Monaco voor veel coureurs het hoogtepunt van het seizoen is. Veel snelheidsduivels, waaronder Verstappen, wonen immers in de dwergstaat aan de Middelandse Zee. "Het is dan ook moeilijk inhalen op de smalle straatjes", zegt de analist. "Alleen een betere strategie kan je nog meer plekken naar voren helpen."

Monte Carlo
De race op het stratencircuit in Monte Carlo is zondag vanaf 15:00 uur live te volgen bij 1Limburg.

Zondag gratis naar Groove Garden Festival in Sittard? Schrijf je in voor Limburgs nieuws en maak kans op twee kaarten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen