Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen kan onder voorwaarden weg bij Red Bull

Geplaatst opwoensdag 19 februari 2020 - 23:03

Max Verstappen kan weg bij Red Bull Racing als de motor niet competitief blijkt te zijn. Dat staat in het contract dat de Formule 1-coureur in januari 2020 tekende en hem tot en met 2023 aan het Oostenrijkse team bindt.

Helmut Marko, de adviseur van het team, vertelt dat in een interview met Auto Bild, een toonaangevend Duits automagazine. “Het is een van de ontsnappingsclausules in de overeenkomst tussen Verstappen en Red Bull Racing. Maar zolang wij een competitieve motor hebben, moet hij bij ons blijven.”

0,2 seconden
Red Bull Racing rijdt sinds vorig jaar met een Honda-motor en heeft een overeenkomst met de Japanners tot en met het 2021. “Mocht de motor meer dan 0,2 seconden langzamer zijn dan de motoren van de topteams, dan heeft Max het recht de overeenkomst met Red Bull te beëindigen”, aldus Marko.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen