Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen jubelt temidden van zijn fans

Geplaatst opzondag 1 juli 2018 - 17:14

De vreugde over zijn vierde overwinning in de Formule 1 was groot bij Max Verstappen.

"Het is ongelooflijk. Winnen op het thuiscircuit van Red Bull en met zoveel Nederlandse fans erbij. Mooier kan niet", jubelde de Limburgse winnaar na zijn triomf in de Grote Prijs van Oostenrijk.

Banden
Verstappen maakte al na vijftien ronden zijn enige pitstop en reed de resterende 56 ronden op dezelfde banden. "Het viel niet mee de banden heel te houden. Er kwamen blaren op, maar het lukte toch de finish te halen. Het voelt fantastisch."

Lees ook: Max Verstappen wint spectaculaire race in Oostenrijk

Hij won zijn eerste race van dit jaar. In 2016 boekte Verstappen in Spanje op achttienjarige leeftijd zijn eerste overwinning in de koningsklasse, vorig jaar was hij de beste in Maleisië en Mexico.

Opspraak
Dit seizoen begon hij tegenvallend en raakte in opspraak door een aantal door hem veroorzaakte crashes, maar de laatste drie races waren foutloos: derde in Canada, tweede in Frankrijk en eerste in Oostenrijk.

Archieffoto fans van Max Verstappen in Oostenrijk.
Foto: Bart Wolters
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen