Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: 'Ik had tweede kunnen worden'

Geplaatst opzondag 3 november 2019 - 22:43

Max Verstappen keek zondag met een tevreden gevoel terug op de Grand Prix van de Verenigde Staten. De Limburgse coureur van Red Bull baalde alleen van het slot.

Verstappen naderde Lewis Hamilton, maar kon de Britse wereldkampioen niet passeren vanwege een gele waarschuwingsvlag na een crash van Kevin Magnussen.

Tweede plaats
"Jammer, anders hadden we tweede kunnen worden. Dit was een goede race", zei Verstappen, die in de WK-stand opschoof naar de vierde plek.

Lees ook: Max Verstappen bekroont 100ste race met podiumplaats

"We kwamen net wat snelheid te kort om Mercedes vandaag aan te vallen, al hebben we het redelijk bij kunnen houden gedurende de wedstrijd", vervolgde Verstappen. "Ik hoop dat we volgend jaar echt mee kunnen doen om de wereldtitel."

Wereldkampioen
Hamilton verzekerde zich voor de zesde keer van de titel. "Het is fenomenaal wat hij laat zien", zei Verstappen, die ook nog een sneer uitdeelde aan Ferrari. Sebastian Vettel viel al snel uit en Charles Leclerc werd vierde. "Dat krijg je wanneer je stopt met valsspelen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen