Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: 'Het maakte allemaal niet uit'

Geplaatst opzondag 29 september 2019 - 17:07

Voor Max Verstappen was de Grote Prijs van Rusland een race om snel te vergeten. "Het maakte allemaal niet zo veel uit", zei hij over zijn vierde plaats.

Veel meer zat er voor Verstappen niet in, ook omdat hij na een gridstraf van de negende positie moest starten. Hij werd nog vierde omdat Sebastian Vettel met mechanische problemen uitviel. Anders was de vijfde positie het hoogst haalbare geweest.

Mercedes
Verstappen moest niet alleen van de negende positie starten. Zijn Red Bull was ook niet snel genoeg om de strijd met de auto's van Ferrari aan te gaan. "Volgens mij had Mercedes de zaken goed voor elkaar", zei hij voor de camera van Ziggo Sport over de eerste en tweede plaats voor Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

Weinig zin
Het had ook weinig zin voor Verstappen om voor de snelste ronde te strijden en zo mogelijk een puntje extra te verdienen. "Iedereen reed na de safety car op nieuwe banden. En de slijtage was niet groot", zei de Nederlander die hoopt dat hij in de komende weken tijdens de races in Japan en Mexico wel kan strijden voor de winst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen