Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: 'Het maakte allemaal niet uit'

Geplaatst opzondag 29 september 2019 - 17:07

Voor Max Verstappen was de Grote Prijs van Rusland een race om snel te vergeten. "Het maakte allemaal niet zo veel uit", zei hij over zijn vierde plaats.

Veel meer zat er voor Verstappen niet in, ook omdat hij na een gridstraf van de negende positie moest starten. Hij werd nog vierde omdat Sebastian Vettel met mechanische problemen uitviel. Anders was de vijfde positie het hoogst haalbare geweest.

Mercedes
Verstappen moest niet alleen van de negende positie starten. Zijn Red Bull was ook niet snel genoeg om de strijd met de auto's van Ferrari aan te gaan. "Volgens mij had Mercedes de zaken goed voor elkaar", zei hij voor de camera van Ziggo Sport over de eerste en tweede plaats voor Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

Weinig zin
Het had ook weinig zin voor Verstappen om voor de snelste ronde te strijden en zo mogelijk een puntje extra te verdienen. "Iedereen reed na de safety car op nieuwe banden. En de slijtage was niet groot", zei de Nederlander die hoopt dat hij in de komende weken tijdens de races in Japan en Mexico wel kan strijden voor de winst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen