Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen haalt uit naar 'hypocriete' Lewis Hamilton

Geplaatst opzaterdag 2 juli 2016 - 14:10

Max Verstappen heeft flink uitgehaald naar Lewis Hamilton. Hij vindt de wereldkampioen hypocriet op het gebied van veiligheid.

De 18-jarige coureur beklaagde zich vrijdag na de vrije training voor de Grand Prix van Oostenrijk over te hoge kerbstones. Op één van de gele bulten brak zijn voorwielophanging af, waarna hij in de grindbak terecht kwam. "We letten op de veiligheid, want we willen niet doodgaan op de baan", zei Verstappen tegen de BBC.

Cool
Lewis Hamilton heeft zich er op zijn beurt over beklaagd dat coureurs te veel klagen over dergelijke zaken.
"Misschien zegt hij dat om cool te zijn", was het antwoord van Verstappen. "In de media zegt hij dat veiligheid hem niet zoveel doet, maar tegen zijn team zegt hij andere dingen", schrijft NU.nl.

Mening
De coureur van Red Bull zegt dan ook geen moeite te hebben om verbaal de strijd aan te gaan met de drievoudig wereldkampioen. "Het is niet dat omdat hij wereldkampioen is je niks tegen hem kan zeggen. Iedereen heeft recht op zijn mening."

Ook in Baku - twee weken geleden - had Max een akkefietje met Lewis.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

ANP
Lewis Hamilton: 'Max zorgt voor een frisse wind'
Hamilton, Vettel en Ricciardo geven Max Verstappen advies
ANP
Wereldkampioen Hamilton: Red Bull heeft snelste auto
ANP Hamilton Verstappen
Vete ten einde: Hamilton zegt sorry tegen Verstappen
Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen