Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: gevoel is beter dan vorige week

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 18:57

Formule 1-coureur Max Verstappen was blij met het verloop van de eerste twee vrije trainingen in aanloop naar de Grand Prix van Steiermark, komende zondag.

In de tweede sessie was hij zelfs de snelste. "Het gevoel was beter dan vorige week", zei de Limburger, die afgelopen zondag in de Grand Prix van Oostenrijk op hetzelfde circuit van Spielberg al vroeg uitviel, tegen internationale media.

Slecht weer
De kans bestaat dat wegens slecht weer de kwalificatie van zaterdag wordt afgelast. Dan is de prestatie van Verstappen van nu mogelijk voldoende voor poleposition. "Voorlopig sta ik er goed voor", zei hij daarom. "Maar laten we rustig afwachten wat er morgen gebeurt. Dan zien we wel wat dit waard is. Mogelijk is er zelfs zondagochtend nog een kwalificatie."

Lees ook: Pitlane over GP van Steiermark: 'Verstappen is zeer getergd'

Op dit moment is het niet zijn grootste zorg. "We hebben geprobeerd de problemen van vorige week op te lossen en het lijkt erop dat dit is gelukt. Of het allemaal genoeg is om zondag te winnen kan ik niet zeggen. Laten we afwachten."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen