Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: gevoel is beter dan vorige week

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 18:57

Formule 1-coureur Max Verstappen was blij met het verloop van de eerste twee vrije trainingen in aanloop naar de Grand Prix van Steiermark, komende zondag.

In de tweede sessie was hij zelfs de snelste. "Het gevoel was beter dan vorige week", zei de Limburger, die afgelopen zondag in de Grand Prix van Oostenrijk op hetzelfde circuit van Spielberg al vroeg uitviel, tegen internationale media.

Slecht weer
De kans bestaat dat wegens slecht weer de kwalificatie van zaterdag wordt afgelast. Dan is de prestatie van Verstappen van nu mogelijk voldoende voor poleposition. "Voorlopig sta ik er goed voor", zei hij daarom. "Maar laten we rustig afwachten wat er morgen gebeurt. Dan zien we wel wat dit waard is. Mogelijk is er zelfs zondagochtend nog een kwalificatie."

Lees ook: Pitlane over GP van Steiermark: 'Verstappen is zeer getergd'

Op dit moment is het niet zijn grootste zorg. "We hebben geprobeerd de problemen van vorige week op te lossen en het lijkt erop dat dit is gelukt. Of het allemaal genoeg is om zondag te winnen kan ik niet zeggen. Laten we afwachten."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen