Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen genomineerd voor internationale prijs

Geplaatst opwoensdag 14 november 2018 - 8:18

Max Verstappen maakt kans om een internationale prijs aan zijn verzameling toe te voegen. Hij is genomineerd in de categorie Racing Driver of the Year.

De winnaar wordt tijdens de Autosport Awards in Londen bekendgemaakt.

Concurrenten
De Limburger neemt het in de categorie op tegen een aantal bekende concurrenten. Zo maken ook wereldkampioen Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en Fernando Alonso kans op de titel. Daarnaast staan ook Jean-Éric Vergne, autocoureur in Formule E, en Scott Dixon, die uitkomt in de Champ Car en IndyCar Series, in het lijstje.

Op 2 december wordt duidelijk of de coureur van Red Bull volgens het publiek de prijs in ontvangst mag nemen. Fans kunnen tot 21 november hun stem uitbrengen op hun favoriete racer.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen