Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen geniet met geliefde van New York

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 14:52

Max Verstappen is er even tussenuit geweest met zijn vriendin. De F1-coureur heeft zijn geliefde meegenomen naar New York.

Op Instagram heeft hij een foto gedeeld van het tripje. Te zien is hoe de twee tortelduifjes poseren in het Westfield World Trade Center, een winkelcentrum in de Big Apple.

Geweldige tijd
Verstappen schrijft dat hij een geweldige tijd heeft gehad in de stad. 'Nu voorbereiden voor Frankrijk', schrijft hij op Instagram.

Wereldkundig
Het is voor het eerst dat de Red Bull-coureur een foto deelt waarop hij te zien is met Dilara Sanlik, zoals de Duitse schone heet. Het is niet bekend hoe lang de twee al samen zijn, maar de 21-jarige coureur lijkt het nu wel wereldkundig te maken.

Frankrijk
Na het romantische tripje in New York gaat Verstappen zich voorbereiden op de Grand Prix van Frankrijk. 23 juni staat de race op het circuit van Paul Ricard op het programma.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen