Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen-fans opgelet: Finale Formule 1 gratis te zien

Geplaatst opwoensdag 8 december 2021 - 10:16

Fans van Max Verstappen zónder abonnement op Ziggo Sport kunnen opgelucht ademhalen. De sportzender zendt de ontknoping van het Formule 1 seizoen dit weekend voor heel Nederland gratis uit. Dat maakt Ziggo woensdagochtend bekend.

Alle vrij trainingen, de kwalificatie en de uiteindelijk de Grand Prix van Abu Dhabi zijn vanaf vrijdag 10 december te zien op Ziggo Sport kanaal 14. Ook is de race te zien via de kanalen van Ziggo Sport Totaal, dat vrijwel beschikbaar is op alle distributiepartijen van Nederland.

'Spannender wordt het niet'
Directeur van Ziggo Sport, Marcel Beerthuizen, laat in een reactie het volgende weten: "Spannender dan de race komende zondag wordt het niet. Van zo’n unieke sportgebeurtenis moet heel Nederland kunnen meegenieten. Vandaar dat wij besloten hebben het raceweekend voor iedereen beschikbaar te maken. Wat een geweldig seizoen is het tot nu toe geweest en wat kijken we uit naar de beslissing zondag."

Ontknoping
Zondag wordt beslist of Max Verstappen of Lewis Hamilton wereldkampioen wordt. De twee staan op gelijke hoogte met 369,5 punten. Max heeft dit seizoen in totaal negen Grand Prix weten te winnen, zijn Britse rivaal acht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen