Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen en Kelly Piquet ontmoeten neefje Lio

Geplaatst opvrijdag 24 december 2021 - 9:15

Kersverse wereldkampioen Formule 1 Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet hebben hun neefje Lio ontmoet. Kelly deelt daarvan enkele beelden op haar Instagram.

Pitstop in Limburg
Begin deze week werd Max nog gespot op het vliegveld van Beek. Inmiddels is duidelijk wat hij tijdens zijn bliksembezoek heeft gedaan. Zo heeft hij onder andere zijn zus Victoria bezocht, die onlangs beviel van haar tweede zoontje, Lio.

Lees ook: Max Verstappen weer oom: tweede zoontje zus Victoria geboren

Max Verstappen, Kelly Piquet en Lio (23 december 2021)
Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet met neefje Lio

Lio is het tweede kind van Victoria Verstappen en haar vriend Tom Heuts. Vorig jaar kregen ze hun eerste kind: Luka. Victoria zelf deelde ook enkele foto's van het bezoek op social media. Zo was vader Jos Verstappen en moeder Sophie Kumpen ook aanwezig.

Sportman van het Jaar
Verstappen werd woensdagavond verkozen tot Sportman van het Jaar. De coureur was zelf niet aanwezig, dus nam zijn vader Jos Verstapen de prijs in ontvangst.

"Max is op vakantie. Hij was erg moe. Het was een zwaar jaar, ook qua emoties", zei vader Verstappen over de afwezigheid van zijn zoon. Hij blikte ook nog terug op de beslissende race in Abu Dhabi. "Na zes ronden geloofde ik er niet meer in. Toen ben ik alleen in een kamertje gaan zitten en vijf ronden voor het einde kwam het geloof weer terug na de crash van Latifi en na de finish was het feest."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen