Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: 'De koppeling was echt kapot'

Geplaatst opzondag 9 juli 2017 - 14:42

Wat een pech voor Max Verstappen. Weer heeft hij de finish niet kunnen halen.

Bij de start kwam Max slecht weg door een probleem met de koppeling. "De koppeling was echt kapot. Ik voelde al bij de proefstart dat er iets niet goed zat, maar het team kon niks vinden.''

Beuk Alonso
Na de start kreeg de Limburger in de eerste bocht een beuk van Fernando Alonso. "Ik bleef netjes aan de buitenkant rijden vanwege het probleem aan de koppeling, maar doordat Kvyat met zijn wagen tegen Alonso reed, raakte Alonso mij tegen het achterwiel." Er kwam te veel druk op de auto te staan waardoor Max zijn auto in de pits moest rijden en niet meer verder kon.

Teleurgesteld
Max reageert rustig na de race. "Tja, we hadden gehoopt op iets anders vandaag." Volgende week mag Max het weer proberen tijdens de Grand Prix van Groot-Britannie op het circuit van Silverstone.

De Grand Prix van Groot-Britannie is zondag 16 juli vanaf 14:00 uur te volgen via het liveblog van 1Limburg.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Verstappen vijftien plaatsen naar achteren
Verstappen klokt tweede tijd in training Singapore
Jos Verstappen over Max: Waanzinnig
Max Verstappen start vanaf vijfde plek in Oostenrijk
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen