Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen daagt Ajacieden uit voor potje FIFA

Geplaatst opdonderdag 27 december 2018 - 7:04

Max Verstappen heeft Ajacieden Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt uitgedaagd voor een potje FIFA op de PlayStation.

Sportzender Ziggo Sport vraagt zich af van welke veelbelovende jonge sporter de harten van sportliefhebbers sneller gaan kloppen: Max Verstappen of toch de twee Ajax-talenten?

FIFA
De Red Bull-coureur wil de strijd op het digitale speelveld beslissen. "Ik denk dat we het moeten uitvechten met een potje FIFA", zegt hij op Instagram. Middenvelder De Jong hapt meteen toe en neemt de uitdaging van Verstappen aan. "Laten we dat doen, Max", reageert De Jong. "Ik heb de Ziggo E-battle bij Ajax gewonnen, dus ik zal Ajax vertegenwoordigen. Ik heb er zin in en zie je snel."

PSV
Verstappen, die zelf een groot PSV-fan is, gooit vervolgens nog wat olie op het vuur. "Oké, is goed! Ik herinner me nog een leuk potje in Eindhoven tussen PSV en Ajax. Ik hoop dat je het deze keer beter doet", zegt hij. De snelheidsduivel verwijst daarmee naar de wedstrijd eerder dit jaar in Eindhoven. De Amsterdammers werden toen in het Philips Stadion met 3-0 over de knie gelegd door de regerend landskampioen.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen