Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen: 'Blij dat ik door kon rijden'

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 17:14

Max Verstappen baalde na afloop van de Grand Prix van Groot-Brittannië wel dat hij het podium moest missen, maar hij was niet boos op Sebastian Vettel. "Ik was vooral blij dat ik door kon rijden."

De crash met Vettel zorgde voor flink wat schade aan zijn auto.

Wel balen
"De stoel zat helemaal los en de stuurbekrachtiging werkte ook niet meer lekker", zei Verstappen voor de camera van ZiggoSport. "Ik keek na afloop even, maar er was wel veel schade aan de vloer van de wagen. Wel balen, maar ik ben blij dat ik door kon rijden."

Tevreden
Verder was Max Verstappen best tevreden over zijn race. De gevechten met de Ferrari's waren lekker. "We waren snel. Door een goede keuze van het team voor de pitstop kon ik Charles Leclerc voorbij. Prima wedstrijd, alleen jammer dat ik eraf werd gereden."

Na afloop van de race ging Sebastian Vettel direct naar zijn opponent toe om hem zijn hand te schudden.

Te laat
De Duitser gaf bij ZiggoSport direct toe dat de crash zijn fout was. "Toen Verstappen passeerde dacht ik eerst: dat is het. Maar hij ging iets wijd. Daardoor dacht ik dat ik terug kon springen", aldus Vettel. "Het leek even dat hij naar het midden ging, maar er kwam geen gat. En toen was het te laat. De botsing was mijn schuld."

Lees ook: Vettel verpest Britse Grand Prix voor Verstappen met crash

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen