Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen best verdienende Nederlandse sporter

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 8:32

Max Verstappen is de best verdienende sporter van Nederland.

De Volkskrant schrijft dat, uit een schatting van de BBC, blijkt dat de Formule 1-coureur ruim 20 miljoen euro per jaar bij Red Bull Racing verdient. De schatting is inclusief bonussen.

Bankrekening
Naast een basissalaris van een dikke 10 miljoen euro verdient Verstappen per WK-punt nog eens 45.000 euro extra, meldt de krant. Mocht de coureur een grand prix winnen, dan wordt er een bedrag van 178.000 euro bijgeschreven op zijn bankrekening. Verstappen racete het afgelopen seizoen 249 punten bij elkaar en dat zou hem een totaalbedrag van 21,6 miljoen euro hebben opgeleverd.

Lees ook: Verstappen vierde bestbetaalde Formule 1-coureur in 2019

Honkballer
De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) meldde maandag nog in een persbericht dat Xander Bogaerts Nederlands best verdienende sporter zou zijn. Hij heeft zondag zijn handtekening gezet onder een contract bij de Boston Red Sox. Hij gaat daar de komende zeven jaar een slordige 17 miljoen euro per jaar verdienen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen