Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Max Verstappen best verdienende Nederlandse sporter

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 8:32

Max Verstappen is de best verdienende sporter van Nederland.

De Volkskrant schrijft dat, uit een schatting van de BBC, blijkt dat de Formule 1-coureur ruim 20 miljoen euro per jaar bij Red Bull Racing verdient. De schatting is inclusief bonussen.

Bankrekening
Naast een basissalaris van een dikke 10 miljoen euro verdient Verstappen per WK-punt nog eens 45.000 euro extra, meldt de krant. Mocht de coureur een grand prix winnen, dan wordt er een bedrag van 178.000 euro bijgeschreven op zijn bankrekening. Verstappen racete het afgelopen seizoen 249 punten bij elkaar en dat zou hem een totaalbedrag van 21,6 miljoen euro hebben opgeleverd.

Lees ook: Verstappen vierde bestbetaalde Formule 1-coureur in 2019

Honkballer
De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) meldde maandag nog in een persbericht dat Xander Bogaerts Nederlands best verdienende sporter zou zijn. Hij heeft zondag zijn handtekening gezet onder een contract bij de Boston Red Sox. Hij gaat daar de komende zeven jaar een slordige 17 miljoen euro per jaar verdienen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen