Overslaan en naar de inhoud gaan

Max Verstappen baalt van gridstraf: 'Erg teleurstellend'

Geplaatst opzondag 27 oktober 2019 - 9:16

Max Verstappen baalt van de gridstraf die de Red Bull-coureur kreeg voor de Grand Prix van Mexico. Hij werd van poleposition teruggezet naar P4.

"Het is erg teleurstellend om voor de race een gridstraf te krijgen", zei de Limburgse coureur in een reactie tegen het AD.

Waarschuwingsvlaggen
De Limburger van Red Bull heeft een straf gekregen voor het negeren van gele waarschuwingsvlaggen in de slotfase van de derde kwalificatierace en moet drie plaatsen naar achteren. Dat betekent dat Verstappen vanaf de vierde plek van start gaat in Mexico. Verder heeft hij ook nog twee strafpunten gekregen.

Lees ook: Toch geen poleposition Max Verstappen: start op plek 4

Hoopvol
Desondanks heeft Verstappen wel nog vertrouwen in een goede afloop op het het Autódromo Hermanos Rodríguez, het circuit waar hij in 2017 en 2018 zegevierde. "Ferrari zal heel snel zijn, dus de levensduur van de banden zal van belang zijn. Maar we hebben echt een goede raceauto, dus het zal een spannend gevecht worden.”

Frustrerend
Teambaas Christian Horner spreekt van een 'frustrerend besluit'. Volgens Horner reed zijn pupil fenomenaal. "Door de crash van Bottas zag Max geen waarschuwing op zijn systeem en hij hoorde ook niks op zijn oor", reageert de Brit. "Nog steeds wacht Max een kansrijke race, van de tweede startrij."

Liveblog
De Grand Prix van Mexico is zondagavond vanaf 20:00 uur te volgen bij 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen