Overslaan en naar de inhoud gaan

'Max Verstappen al in Japan in actie'

Geplaatst opmaandag 8 september 2014 - 14:22

Max Verstappen maakt waarschijnlijk al in Japan zijn debuut in de Formule 1. Op 2 oktober vindt de Grand Prix van Suzuka plaats. Als het aan Redbull ligt rijdt Verstappen daar zijn eerste échte kilometers.

Verstappen was al actief tijdens VKV City Racing in een F1-bolide, maar dat was een overjarig model. In Japan rijdt hij in de huidige auto van Toro Rosso. Verstappen moet nog zijn superlicentie halen. Om daarvoor in aanmerking te komen moet het talent meer dan driehonderd kilometer afleggen in een Formule 1 bolide.

Zondag 14 september stapt Verstappen in een twee jaar oude F1-wagen. Op het Noord-Italiaanse Adria maakt hij zoveel mogelijk kilometers onder toeziend oog van een aantal FIA-officials. Doel van het team is om Verstappen zo snel mogelijk zijn superlicentie te laten halen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen op weg naar Formule 1-licentie
Max Verstappen hoopt op regen in Brazilië
Max Verstappen niet in vrije training Abu Dhabi
Verstappen krijgt rookie als teamgenoot in Formule 1
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen