Verstappen even baan op voor derde training

Max Verstappen heeft in de derde vrije training voor de Grote Prijs van Duitsland geen tijd neergezet. Het regende de gehele tijd op de Hockenheimring.

Max Verstappen zet baanrecord neer op Hockenheim

Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Duitsland de snelste ronde gereden.

STANDAARD Xavier Maassen preview en review Formule 1 Max Verstappen
'Verstappen moet weekje wachten op het echte succes'

F1-analist Xavier Maassen verwacht dat de Grand Prix van Duitsland een moeilijke race wordt voor Max Verstappen. "De Hockenheimring ligt Red Bull niet zo", zegt de Maastrichtse coureur.

Max Verstappen derde in eerste training op Hockenheimring

Max Verstappen heeft een goede eerste training afgewerkt op de Hockenheimring voor de Grote Prijs van Duitsland.

Verstappen: goede herinneringen aan Hockenheim

Max Verstappen heeft goede hoop dat hij komend weekeinde in de Grote Prijs van Duitsland weer mee kan strijden om de punten.

Tip Duitse politie aan Verstappen-fans: borst- of heuptasje

De politie van het Duitse Mannheim anticipeert alvast op de horde Max Verstappen-fans die dit weekend op het circuit van Hockenheim te vinden zullen zijn.

Verstappen rekent ook op Hockenheim op Nederlandse steun

Voor Max Verstappen-fans is het aankomend raceweekend in het Duitse Hockenheim één van de beste mogelijkheden om hun held in levenden lijve in actie te zien.

Max en Luna populairst voor hond en kat

Max en Luna zijn de populairste namen bij honden- en kattenbezitters. Max staat bij de honden opnieuw op de eerste plek.

Max Verstappen gaat supersportauto Aston Martin testen

Red Bull-coureur Max Verstappen en zijn Australische teamgenoot Daniel Ricciardo worden testcoureurs voor de Aston Martin Valkyrie.

STANDAARD Xavier Maassen preview en review Formule 1 Max Verstappen
'Foutje van Max of liet de techniek hem in de steek?'

Afgelopen weekend wist Max Verstappen tijdens de Grand Prix op het circuit van Silverstone zijn Red Bull-bolide niet te finishen. Zonde, volgens F1-analist en Porsche Cup-winnaar Xavier Maassen.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online