SI202106200413_hires_jpeg_24bit_rgb

Verstappen verpulvert eigen cijfers in 'fantastisch' seizoen

Max Verstappen heeft op het moment de regie in handen in de Formule 1. Een huzarenstukje in Frankrijk is het nieuwste hoofdstuk in een boek dat steeds meer kans maakt op een mooi einde.

Max Verstappen_HD (18 jul 2020)
Verstappen: topstrategie pakte perfect uit

De euforie bij Max Verstappen was groot na zijn zege in de Grote Prijs van Frankrijk. "De beslissing om een tweede pitstop te maken, betaalde zich gelukkig uiteindelijk uit", zei de Limburgse Formule 1-coureur.

Max Verstappen GP Frankrijk 2021 (20 jun 2021)
Verstappen klopt Hamilton in extremis en vergroot WK-leiding

Max Verstappen heeft op spectaculaire wijze de Grand Prix van Frankrijk op zijn naam geschreven en zijn voorsprong in het WK uitgebreid.

live Max Verstappen Formule I
Teruglezen: Max Verstappen wint tactische race in Frankrijk

Max Verstappen heeft zondag vanaf poleposition de Grand Prix van Frankrijk gewonnen.

Max Verstappen GP Frankrijk 18 jun 2021
Verstappen wil vanaf pole leiding in WK verstevigen

Max Verstappen wil in de Grote Prijs van Frankrijk zijn leidende positie in het WK-klassement van de Formule 1 verstevigen.

Max Verstappen 2021
Verstappen krijgt complimenten van teambaas Horner

Max Verstappen heeft Red Bull aan de eerste poleposition ooit in Frankrijk geholpen. Het leverde de Limburgse coureur complimenten op van teambaas Christian Horner.

Max Verstappen Formule 1
Max Verstappen pakt poleposition in Frankrijk

Max Verstappen start zondag vanaf poleposition aan de Grand Prix van Frankrijk. De Limburger was op het circuit Paul Ricard met 1.29.990 sneller dan de Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

Max Verstappen Abu Dhabi
Verstappen snelste in derde vrije training GP Frankrijk

Formule 1-coureur Max Verstappen heeft de derde vrije training van de Grote Prijs van Frankrijk afgesloten met de beste tijd.

ANP-432722334 (Max Verstappen, vrije training Grote Prijs van Frankrijk) (18 jun 2021)
Verstappen snelste in tweede training Circuit Paul Ricard

Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Frankrijk de beste tijd neergezet.

Max Verstappen GP Frankrijk 18 jun 2021
Verstappen derde achter Mercedessen in eerste training

Max Verstappen heeft de derde tijd neergezet in de eerste vrije training voor de Grote Prijs van Frankrijk in de Formule 1.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane