Max Verstappen geniet met geliefde van New York

Max Verstappen is er even tussenuit geweest met zijn vriendin. De F1-coureur heeft zijn geliefde meegenomen naar New York.

Nieuwe motor voor Max Verstappen

Max Verstappen rijdt bij de volgende Grand Prix van Frankrijk met een nieuwe Honda-motor.

Verstappen in niemandsland: 'Inhaalslag wordt lastig'

Niet eerder dit seizoen was Max Verstappen zo ver verwijderd van een podiumplek als bij de Grand Prix van Canada. "Maar toch heeft hij weer maximaal gepresteerd", zegt F1-expert Xavier Maassen.

Max Verstappen
Max Verstappen: 'Vijfde plaats was maximaal haalbare'

De vijfde plaats was het maximaal haalbare dit weekend voor Max Verstappen. "Helaas, maar er zat gewoon niet meer in."

Max Verstappen
Max Verstappen vijfde in uiterst saaie Grand Prix van Canada

In een uiterst saaie race op het circuit Gilles Villeneuve heeft Max Verstappen de vijfde plaats behaald.

Max Verstappen
Teruglezen: Max Verstappen vijfde in Grand Prix van Canada

In de Grand Prix van Canada wachtte Max Verstappen zondag een inhaalrace om kans te maken op een podiumplaats. Hij kwam uiteindelijk niet verder dan een vijfde plaats.

Verstappen wacht inhaalrace in Montreal

Max Verstappen wacht een inhaalrace bij de Grand Prix van Canada. De Red Bull-coureur vertrekt in Montreal van de tiende plaats, nadat hij in de tweede kwalificatiesessie door een crash van de Deen Kevin Magnussen zijn tijd niet meer kon verbeteren.

Verstappen op elfde startplaats in Canada

Max Verstappen is bij de kwalificatie van de Grote Prijs van Canada gestrand in het tweede deel van de kwalificatie.

Verstappen vijfde achter Ferrari en Mercedes

Max Verstappen heeft in de derde vrije training van de Grote Prijs van Canada de vijfde tijd neergezet.

Verstappen: 'Red Bull nog niet goed genoeg'

Max Verstappen heeft na de eerste trainingsdag bij de Grote Prijs van Canada nog maar eens herhaald dat Red Bull nog niet de auto heeft waarmee het races kan winnen.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda