Max Verstappen GP Sakhir

Formule 1 trapt af in Bahrein en niet in Australië

Formule 1-coureur Max Verstappen start zijn seizoen dit jaar in Bahrein op 28 maart. Daarmee is de traditionele seizoenstart in Australië van de baan. De race in Melbourne is vanwege de aanhoudende coronapandemie verzet naar 21 november.

Max Verstappen Grand Prix China Grote Prijs 2019
China wil Formule 1 verplaatsen naar tweede deel 2021

Na de Grote Prijs van Australië verschuift mogelijk ook de GP van China op de kalender voor het komende Formule 1-seizoen.

Max Verstappen
Verstappen mogelijk opnieuw in actie op Imola en Portimão

Er hangt een reeks aan kalenderwijzigingen bij de Formule 1 in de lucht. De GP's van Australië, China en Vietnam, staan op losse schroeven.

Falcon 900 zakenjet privejet
Na vriendin ook privéjet voor Max Verstappen

Het hangt nog even in de lucht of Max Verstappen zijn F1-seizoen in maart in Melbourne kan beginnen, maar de eerstvolgende Grand Prix kan de Limburgse coureur met zijn eigen privéjet bezoeken.

Max Verstappen Kelly Piquet (1 jan 2020)
Max Verstappen maakt het officieel: Piquet nieuwe vlam

Het speculeren is voorbij: Max Verstappen heeft inderdaad een relatie met Kelly Piquet.

schmink met mondkapje vastelaovend carnaval (8 okt 2020)
Een onverwacht bewogen 2020 in foto's

Liefde voor de hardwerkende zorg en de langverwachte uitspraak in de zaak Nicky Verstappen. Van de Peel die in brand stond tot tractoren op het Vrijthof en de Tour-tijdrit van Dumoulin. Een onverwacht bewogen 2020 samengevat in foto's.

Max Verstappen kerst (25 dec 2020)
Zo vieren bekende Limburgers kerst

Even geen werkverplichtingen voor bekende Limburgers. Ook zij maken met kerst tijd voor familie vrij.

Max Verstappen (31 okt 2019)
Verstappen wist na derde weekeinde al: 'Gat is te groot'

Na het derde weekeinde van het afgelopen seizoen in de Formule 1 wist Max Verstappen dat de wereldtitel niet haalbaar was.

SI202012130463_hires_jpeg_24bit_rgb_news
Het jaar van Verstappen: van bandenspanning tot waterballet

Een wereldtitel zat er geen moment in, maar hoogte- en dieptepunten volgden elkaar in rap tempo op in een memorabel Formule 1-jaar voor Max Verstappen.

Duim omlaag, thumbs down
Dit zijn de grootste pechvogels van 2020

Het einde van 2020 komt langzaam in zicht. 2020 was een rusteloos jaar, maar gaat niet voor iedereen in de boeken als een succesjaar.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV