Nieuwe teamgenoot Verstappen: Albon vervangt Gasly

Het Formule 1-team van Red Bull heeft coureur Pierre Gasly voor de tweede helft van het seizoen vervangen door Alexander Albon.

'Verstappen en Red Bull konden hier niets aan doen'

De tweede plek van Max Verstappen bij de Grand Prix van Hongarije leidde tot gemengde gevoelens bij coureur, team en fans. "Maar het was al met al een fantastisch weekend, met zijn eerste pole position en een tweede plaats", zegt F1-analist Xavier Maassen.

Teambaas Horner: 'Max Verstappen heeft er alles uitgehaald'

Red Bull-teambaas Christan Horner is zeer te spreken over de verrichtingen van Max Verstappen. Ondanks dat de Limburger zondag vlak voor het einde zijn leiderspositie kwijtraakte aan Lewis Hamilton, spreekt Horner nog steeds van een 'mooi weekend'.

Verstappen tweede in GP Hongarije na spannend gevecht

Max Verstappen is er na een spannende strijd met Lewis Hamilton niet in geslaagd zijn derde Grand Prix van het seizoen te winnen. De Limburger hield lang stand, maar moet genoegen nemen met de tweede plaats in de Grote Prijs van Hongarije.

Lees terug: Eerste race voor Verstappen vanaf pole position

Voor het eerst in zijn vier jaar als Formule 1-coureur, startte Max Verstappen zondagmiddag vanaf de eerste plek in de grid.

Komend seizoen 22 ritten voor Max Verstappen

De teams in de Formule 1 gaan akkoord met een uitbreiding van de racekalender in 2020 naar 22 races.

Primeur: Verstappen start vanaf pole position in Hongarije

Max Verstappen start zondag in de Grote Prijs van Hongarije voor de eerste keer op pole position.

Verstappen ook in derde vrije training tweede

Max Verstappen heeft ook in de derde vrije training voor de Grote Prijs van Hongarije de tweede tijd gerealiseerd.

Verstappen tweede achter teamgenoot Gasly

Max Verstappen heeft bij een regenachtige tweede training van de Grote Prijs van Hongarije de tweede tijd gereden.

Alleen Hamilton is sneller dan Verstappen in Hongarije

Max Verstappen heeft tijdens de eerste vrije training in aanloop naar de Grote Prijs van Hongarije de tweede tijd neergezet. De Red Bull-coureur, afgelopen weekend nog winnaar van de GP van Duitsland, moest alleen de Mercedes van Lewis Hamilton voor zich dulden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart