Max Verstappen pitstop Formule 1

Perfecte pitstops: Red Bull en Verstappen weer de snelste

Bij de Grand Prix van Groot-Brittannië klokten Max Verstappen en het Red Bull-team opnieuw de snelste pitstop van de race.

ANP-419959920 (1)
Pirelli: verband slijtage en lekke banden op Silverstone

Slijtage is toch de reden voor de lekke banden van Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en Carlos Sainz tijdens de Grote Prijs van Groot-Brittannië afgelopen zondag.

Max Verstappen (19 feb 2020)
Verstappen verwacht weer dominant Mercedes op Silverstone

Max Verstappen verwacht niet dat een mogelijk bandenprobleem Mercedes zal tegenhouden bij de tweede race in de Formule 1 op het circuit van Silverstone.

ANP-419960989
Max Verstappen scoort ook in de kijkcijferlijst

De deelname van Max Verstappen aan de Britse Grand Prix en de spannende ontknoping van de race heeft Ziggo een flink aandeel in de kijkcijfers van zondag opgeleverd.

ANP-419960410
Analyse F1: Ook dominant Mercedes kent haar grenzen

Op het moment dat Max Verstappen zondagmiddag moest concluderen dat Mercedes ongenaakbaar is, liep de superieure Duitse renstal toch deuken op.

ANP-419927183
Verstappen tweede na curieuze slotfase op Silverstone

Max Verstappen heeft zondag in de slotfase van de Grand Prix van Groot-Brittannië de tweede plek weten te pakken. Hij profiteerde van een lekke band bij nummer twee Valtteri Bottas, maar greep nét naast de racezege in een bloedstollende slotronde.

LIVE VERSTAPPEN
Teruglezen: Verstappen grijpt net naast zege op Silverstone

Max Verstappen hoopte een podiumplek te kunnen pakken bij de GP van Groot-Brittannië, maar had bijna zelfs de overwinning te pakken.

ANP
Verstappen: Mercedes gewoon veel te snel

Max Verstappen erkende na de kwalificatierace voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië dat Mercedes gewoon veel te snel is.

ANP-419804073
Verstappen start op Silverstone op derde plek

Lewis Hamilton heeft zaterdagmiddag de eerste startplek opgeëist voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Max Verstappen begint de race als derde.

Max Verstappen_HD (18 jul 2020)
Verstappen derde in laatste vrije training Silverstone

Max Verstappen heeft de derde tijd neergezet in de derde en laatste vrije training voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV