CDA vol onbegrip: 'L1 moet in goedkoopste pakket'

Het CDA in het Limburgs Parlement vindt dat het niet kan dat zo’n 5000 Limburgse huishoudens L1 Televisie niet meer via de satelliet kunnen ontvangen. Het gaat om abonnees van Canal Digitaal.

Mijnschade: 'Minister moet nu snel over de brug komen'

De minister moet nu snel over de brug komen met geld voor de gedupeerden van mijnschade.

'Nedcar-medewerkers zeer kansrijk op arbeidsmarkt'

Het provinciebestuur denkt dat de medewerkers van autofabriek VDL Nedcar in Born die hun baan verliezen 'zeer kansrijk' zijn om nieuw werk te vinden

L1 moet in HD: Limburgse CDA-fractie wil nationale lobby

Kabelmaatschappij Ziggo moet zo snel mogelijk de regionale tv-zenders in HD kwaliteit aanbieden.

'Zitzakraadslid' Mark Meijer maakt politieke comeback

Amper zeven maanden na zijn vertrek keert Mark Meijer namens het CDA terug in de gemeenteraad van Kerkrade.

CDA-voorzitter Kerkrade blij met einde affaire Lataster

Voorzitter Max Ruiters van het CDA-Kerkrade is opgelucht dat er een einde is gekomen aan de slepende kwestie rond raadslid Yannick Lataster.

Moet L1 in het Limburgs gaan uitzenden?

Omrop Fryslân zendt in het Fries uit, maar L1 niet volledig in het Limburgs.

CDA wil een aparte status voor L1

Het CDA in het Limburgs Parlement wil een aparte status voor de regionale omroep L1 binnen de nieuwe mediawet.

Statenfractie CDA wil provinciale concessie voor L1

Het CDA in het Limburgs Parlement wil dat het provinciebestuur er zich sterk voor maakt dat regionale omroepen zoals L1 per provincie een concessie krijgen. Die geeft hen het recht om uit te zenden.

CDA en D66: geef die carnavalswagens ontheffing

De provinciale politiek duikt op de problemen van de carnavalswagens uit Stein, die niet meer over de A76 naar België mogen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!