Aangifte tegen historicus Bronzwaer nog niet van de baan

Max Moszkowicz junior verwacht niet dat historicus Paul Bronzwaer nog met een verklaring gaat komen waarin hij geloofwaardig afstand doet van zijn uitlatingen over strafpleiter Max Moszkowicz senior.

'Excuus Bronzwaer onvoldoende voor zonen Moszkowicz'

De zonen van de bekende Maastrichtse strafpleiter Max Moszkowicz senior nemen geen genoegen met de excuses die historicus Paul Bronzwaer heeft gemaakt voor diens uitlatingen.

'Boek De Bokser gaat niet over Paul Bronzwaer'

Marcel Haenen vindt het vervelend dat er naar aanleiding van zijn biografie De Bokser over het leven van strafpleiter Max Moszkowicz senior een rel is ontstaan rond de Maastrichtse stadshistoricus Paul Bronzwaer.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto