Aangifte tegen historicus Bronzwaer nog niet van de baan

Max Moszkowicz junior verwacht niet dat historicus Paul Bronzwaer nog met een verklaring gaat komen waarin hij geloofwaardig afstand doet van zijn uitlatingen over strafpleiter Max Moszkowicz senior.

'Excuus Bronzwaer onvoldoende voor zonen Moszkowicz'

De zonen van de bekende Maastrichtse strafpleiter Max Moszkowicz senior nemen geen genoegen met de excuses die historicus Paul Bronzwaer heeft gemaakt voor diens uitlatingen.

'Boek De Bokser gaat niet over Paul Bronzwaer'

Marcel Haenen vindt het vervelend dat er naar aanleiding van zijn biografie De Bokser over het leven van strafpleiter Max Moszkowicz senior een rel is ontstaan rond de Maastrichtse stadshistoricus Paul Bronzwaer.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!