Overslaan en naar de inhoud gaan

'Max levert geweldig werk, maar dit is onlogisch'

Geplaatst opmaandag 9 mei 2016 - 14:39

Trump heeft in Nederland weinig politieke vrienden. Alleen Geert eigenlijk. Daarentegen heeft Max Verstappen juist méér vrienden dan ooit. En Bryan Smeets heeft vooral nieuwe vrienden in Eindhoven. Dit is de week in quotes.

"Geweldig nieuws! Ik heb hem van het begin af aan gesteund."
Geert Wilders over Donald Trump in het AD. De Venlonaar is de enige fractieleider in de Tweede Kamer die blij is met de Republikeinse kandidatuur van Trump.

"Ik geef Trump een goede kans. De patriottistische lente in de VS, Europa en Nederland is niet meer te stoppen, trust me."
Volgens Wilders is Trump niet kansloos tegen Clinton, zoals velen verwachten.

"Een moddersmijtcampagne."
CDA-kamerlid Raymond Knops uit Hegelsom voorziet een smerige strijd tussen Trump en Clinton.

Foto: ANP/Bart Maat

"Ach man, we trainen als sinds Kerstmis niet meer."
Trainer Peter de Roock van voetbalclub RKSV Griendtsveen in Dagblad De Limburger. De club staat troosteloos onderaan in de 5e klasse en houdt op te bestaan.

"Nu Maurice Steijn de puinhopen van Beton Lokhoff eindelijk heeft weggeruimd, geef ik de Venlonaren een prima kans op terugkeer naar de eredivisie."
Columnist Ivar Hoekstra van de Limburgse kranten ziet perspectief voor VVV-Venlo.

"Meneer Verbeek is een zuurpruim. Hij moet zich vooral bezighouden met zijn eigen club Bochum, in plaats van meningen te verkondigen over andere spelers en trainers."
FC Utrecht-spits Ruud Boymans over Gertjan Verbeek, die vindt dat de speler uit Born niet goed genoeg is voor een basisplaats.

VVV-trainer Maurice Steijn.
Archieffoto: Jack Kochanowski

"Smeets voetbalde met de flair en de durf die ze misten bij Ajax, die ze veel te vaak missen."
Volkskrant-columnist Willem Vissers over Maastrichtenaar Bryan Smeets, die namens De Graafschap het vonnis velde over Ajax.

"Ik speel niet voor niets met nummer 14. Als kind was ik al gek van Ajax en Johan Cruijff."
Bryan Smeets zelf, groot Ajax-fan, in Dagblad De Limburger.

"Tot zover de ecologische voetafdruk van Limburgse beleidsmakers, die nog altijd niet begrepen hebben dat er grenzen zijn aan de tolerantie van de natuur in het Heuvelland en dat het nog altijd beter is om hele pelotons fietsers over de wegen te jagen dan de deuren open te zetten voor de zoveelste colonne Porscheclubs, Aston Martin-eigenaren en Zündapp-nostalgen."
Jeroen Janssen ziet niets in de plannen om de oude Mergelland-autoroute weer te heropenen. In 1Maastricht.

Foto: iStock

"Ik wil de gevolgen van de switch niet op nul waarderen, maar Max is vrijdag na zijn tweede training wel gewend, hoor."
Voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers verwacht niet veel aanpassingsproblemen voor Max Verstappen bij zijn nieuwe team Red Bull.

"Als je een kans als deze krijgt, moet je 'm blind grijpen. Zeker als je zoveel talent hebt als Max Verstappen. Ja, die podiumplaatsen komen er dit seizoen zeker aan."
Ook oud-Formule 1-rijder Giedo van der Garde is optimistisch.

"What the fuck! Ik zie dat de Red Bull-filosofie nog altijd niet veranderd is. Van Hero naar Zero in een weekend. Het is duidelijk dat Verstappen geweldig werk aflevert, maar dit is onlogisch."
De Spaanse autocoureur Daniel Juncadella is niet enthousiast over de teamwissel van Verstappen en de Rus Kvyat.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Week in quotes: Frikandellen-dieet, Poetin en Stevens
De week in quotes: 'There's smoke in the car' en meer
De week in quotes: Slobbertruien, executies en zelfmoord
De week in quotes: Gebakken lucht en zieke beesten
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen