Overslaan en naar de inhoud gaan

Max en Jos Verstappen samen in Formule 1-auto

Geplaatst opvrijdag 29 mei 2015 - 9:58

Naast Max Verstappen zal ook vader Jos op 28 juni in Zandvoort een Formule 1-bolide de sporen geven. Tijdens Italia a Zandvoort komt Jos in actie in zijn Minardi uit 2003.

De Minardi PS03-Cosworth is de auto waarmee Jos Verstappen in 2003 16 Grand Prix-races heeft gereden.

'Speciale dag'
Het is de eerste keer dat Max en vader Jos tegelijkertijd in een Formule 1-auto rijden. Laatsgenoemde kijkt erg uit naar het evenement in eigen land. "28 juni wordt een unieke dag. Ik bestuur een iets oudere auto, de Minardi PS03 waarmee ik mijn laatste jaar Formule 1 heb gereden. Ik zal ervoor zorgen dat het publiek een geweldige dag gaat beleven. Voor mijzelf wordt het ook een speciale dag. Het is heel bijzonder om samen met mijn zoon op deze manier een evenement als Italia a Zandvoort te kunnen beleven."

Meer decibels
Naast de twee Formule 1-bolides van de familie Verstappen, komt ook Jumbo-baas Frits van Eerd met zijn Minardi uit 2001 naar het circuit wat voor extra decibels zal zorgen. De organisatie verwacht bovendien binnenkort meer 'luidruchtig nieuws' te kunnen onthullen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen blijft verbazen in Formule 1
Verstappen raakt muur bij test in Abu Dhabi
Max Verstappen krijgt eigen documentaireserie
Max Verstappen vijfde tijdens tweede testdag
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen