Overslaan en naar de inhoud gaan

Max en Jos Verstappen samen in Formule 1-auto

Geplaatst opvrijdag 29 mei 2015 - 9:58

Naast Max Verstappen zal ook vader Jos op 28 juni in Zandvoort een Formule 1-bolide de sporen geven. Tijdens Italia a Zandvoort komt Jos in actie in zijn Minardi uit 2003.

De Minardi PS03-Cosworth is de auto waarmee Jos Verstappen in 2003 16 Grand Prix-races heeft gereden.

'Speciale dag'
Het is de eerste keer dat Max en vader Jos tegelijkertijd in een Formule 1-auto rijden. Laatsgenoemde kijkt erg uit naar het evenement in eigen land. "28 juni wordt een unieke dag. Ik bestuur een iets oudere auto, de Minardi PS03 waarmee ik mijn laatste jaar Formule 1 heb gereden. Ik zal ervoor zorgen dat het publiek een geweldige dag gaat beleven. Voor mijzelf wordt het ook een speciale dag. Het is heel bijzonder om samen met mijn zoon op deze manier een evenement als Italia a Zandvoort te kunnen beleven."

Meer decibels
Naast de twee Formule 1-bolides van de familie Verstappen, komt ook Jumbo-baas Frits van Eerd met zijn Minardi uit 2001 naar het circuit wat voor extra decibels zal zorgen. De organisatie verwacht bovendien binnenkort meer 'luidruchtig nieuws' te kunnen onthullen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen blijft verbazen in Formule 1
Verstappen raakt muur bij test in Abu Dhabi
Max Verstappen krijgt eigen documentaireserie
Max Verstappen vijfde tijdens tweede testdag
Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen