Overslaan en naar de inhoud gaan

Max en Jos Verstappen samen in Formule 1-auto

Geplaatst opvrijdag 29 mei 2015 - 9:58

Naast Max Verstappen zal ook vader Jos op 28 juni in Zandvoort een Formule 1-bolide de sporen geven. Tijdens Italia a Zandvoort komt Jos in actie in zijn Minardi uit 2003.

De Minardi PS03-Cosworth is de auto waarmee Jos Verstappen in 2003 16 Grand Prix-races heeft gereden.

'Speciale dag'
Het is de eerste keer dat Max en vader Jos tegelijkertijd in een Formule 1-auto rijden. Laatsgenoemde kijkt erg uit naar het evenement in eigen land. "28 juni wordt een unieke dag. Ik bestuur een iets oudere auto, de Minardi PS03 waarmee ik mijn laatste jaar Formule 1 heb gereden. Ik zal ervoor zorgen dat het publiek een geweldige dag gaat beleven. Voor mijzelf wordt het ook een speciale dag. Het is heel bijzonder om samen met mijn zoon op deze manier een evenement als Italia a Zandvoort te kunnen beleven."

Meer decibels
Naast de twee Formule 1-bolides van de familie Verstappen, komt ook Jumbo-baas Frits van Eerd met zijn Minardi uit 2001 naar het circuit wat voor extra decibels zal zorgen. De organisatie verwacht bovendien binnenkort meer 'luidruchtig nieuws' te kunnen onthullen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen blijft verbazen in Formule 1
Verstappen raakt muur bij test in Abu Dhabi
Max Verstappen krijgt eigen documentaireserie
Max Verstappen vijfde tijdens tweede testdag
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen