Overslaan en naar de inhoud gaan

Maurice Verbunt verlengt contract bij Groene Ster

Geplaatst opvrijdag 20 november 2020 - 10:17

Voetbalclub Groene Ster uit Heerlen heeft het contract met hoofdtrainer Maurice Verbunt met twee jaar verlengd, meldt de club.

De 45-jarige oefenmeester zal ook in het seizoen 2021-2022 werkzaam zijn bij de derdedivisionist uit Heerlerheide, waar hij dan begint aan zijn vijfde achtereenvolgende seizoen.

Succestrainer
Maurice Verbunt is sinds 1 juli 2017 hoofdtrainer van het eerste elftal van Groene Ster. In zijn tweede seizoen 2018-2019 werd Verbunt met Groene Ster kampioen in de hoofdklasse B en werd beslag gelegd op de districtsbeker Zuid II. Ook in de TOTO KNVB Beker bleef Groene Ster lang overeind met als hoogtepunt de thuiswedstrijd tegen eredivisionist Heerenveen. Afgelopen seizoen debuteerde de oefenmeester verdienstelijk in de derde divisie zondag met Groene Ster en werd er opnieuw voor een onvergetelijk bekeravontuur gezorgd. Op een bomvol sportpark Pronsebroek in Heerlerheide werd eredivisieclub VVV-Venlo op een historische bekeravond verslagen na strafschoppen. Een ronde later was AZ in Alkmaar te sterk.

Tevreden
Uiteraard is de coach zelf blij met de verdere samenwerking: “Iets wat goed is en goed voelt, moet je koesteren", vertelt de trainer. "Met Groene Ster zijn wij een weg ingeslagen en nog niet bij het eindpunt. De onderlinge binding binnen de club willen wij nog meer gaan uitstralen. Ik ben dan ook zeer content met de verlenging en hoop dat wij met zijn allen weer snel mogen genieten van mooie wedstrijden op sportpark Pronsebroek.”

Ook voorzitter Jos Op ‘t Eijnde steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Maurice Verbunt past goed bij Groene Ster. De ontwikkeling die onze vernieuwde en verjongde selectie in korte tijd heeft gemaakt, geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Wij willen ons graag handhaven op dit niveau en verdere stappen vooruit zetten. Maurice is daarvoor de aangewezen persoon. Die luistert en adviseert daar waar nodig. Zijn samenwerking met de overige stafleden, tweede elftal, jeugd en alle andere geledingen binnen de vereniging verloopt prima.”

Seizoen
Met een vernieuwde selectie behaalde de ploeg van trainer Maurice Verbunt dit prille seizoen tien punten uit vijf duels waarmee een gedeelde derde plek wordt ingenomen in de derde divisie zondag. Na een noodgedwongen coronastop hoopt de hoofdmacht van Groene Ster begin 2021 de competitie te herstarten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen