Overslaan en naar de inhoud gaan

Maurice Steijn traint voetballers Beijing Sport University

Geplaatst opdinsdag 13 november 2018 - 21:00

Het voetbalteam van de Beijing Sport University is dinsdagmorgen tijdens een training onder handen genomen door Maurice Steijn en zijn technische staf. Na afloop bekeken de Chinezen ook de training van VVV-Venlo.

De jonge Chinese voetballers verblijven sinds eind september in een hotel in Horst aan de Maas en hebben de afgelopen weken in de omgeving van Venlo meerdere wedstrijden gespeeld tegen teams van onder de 17 jaar.

Begin oktober versloeg SV Venray het team met 3-0. De Chinezen waren toen vooral in de eerste helft een moeilijke tegenstander en hoefden pas in de slotfase doelpunten te incasseren.

Oefenreeks
Volgende week oefenen de voetballers van de Beijing Sport University tegen hun leeftijdsgenoten van Venlosche Boys. Donderdag mogen twee Chinese voetballers als beloning voor hun keiharde inzet en goede prestaties met VVV-Venlo onder de 15 meetrainen.

Op 6 december komt voor de Chinezen een einde aan het Nederlandse voetbalavontuur. Dan gaan zij naar huis terug.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen