Overslaan en naar de inhoud gaan

Maurice Steijn traint voetballers Beijing Sport University

Geplaatst opdinsdag 13 november 2018 - 21:00

Het voetbalteam van de Beijing Sport University is dinsdagmorgen tijdens een training onder handen genomen door Maurice Steijn en zijn technische staf. Na afloop bekeken de Chinezen ook de training van VVV-Venlo.

De jonge Chinese voetballers verblijven sinds eind september in een hotel in Horst aan de Maas en hebben de afgelopen weken in de omgeving van Venlo meerdere wedstrijden gespeeld tegen teams van onder de 17 jaar.

Begin oktober versloeg SV Venray het team met 3-0. De Chinezen waren toen vooral in de eerste helft een moeilijke tegenstander en hoefden pas in de slotfase doelpunten te incasseren.

Oefenreeks
Volgende week oefenen de voetballers van de Beijing Sport University tegen hun leeftijdsgenoten van Venlosche Boys. Donderdag mogen twee Chinese voetballers als beloning voor hun keiharde inzet en goede prestaties met VVV-Venlo onder de 15 meetrainen.

Op 6 december komt voor de Chinezen een einde aan het Nederlandse voetbalavontuur. Dan gaan zij naar huis terug.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen