Overslaan en naar de inhoud gaan

Maurice Steijn traint voetballers Beijing Sport University

Geplaatst opdinsdag 13 november 2018 - 21:00

Het voetbalteam van de Beijing Sport University is dinsdagmorgen tijdens een training onder handen genomen door Maurice Steijn en zijn technische staf. Na afloop bekeken de Chinezen ook de training van VVV-Venlo.

De jonge Chinese voetballers verblijven sinds eind september in een hotel in Horst aan de Maas en hebben de afgelopen weken in de omgeving van Venlo meerdere wedstrijden gespeeld tegen teams van onder de 17 jaar.

Begin oktober versloeg SV Venray het team met 3-0. De Chinezen waren toen vooral in de eerste helft een moeilijke tegenstander en hoefden pas in de slotfase doelpunten te incasseren.

Oefenreeks
Volgende week oefenen de voetballers van de Beijing Sport University tegen hun leeftijdsgenoten van Venlosche Boys. Donderdag mogen twee Chinese voetballers als beloning voor hun keiharde inzet en goede prestaties met VVV-Venlo onder de 15 meetrainen.

Op 6 december komt voor de Chinezen een einde aan het Nederlandse voetbalavontuur. Dan gaan zij naar huis terug.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen