Overslaan en naar de inhoud gaan

Maurice Graef: 'VVV haalt het maximale eruit'

Geplaatst opmaandag 19 oktober 2020 - 21:33

Maurice Graef vindt dat VVV-Venlo op dit moment het maximale presteert in de Eredivisie. Toch maakt Graef zich ook zorgen. "Als de coronacrisis te lang duurt, redden ze het niet."

Graef deed zijn uitspraken in het L1-programma AvondGasten Sport.

Krachtig beleid
Graef, die bijna zijn hele carrière voor VVV speelde, is tevreden over de prestaties van de Venlose club. "Ik vind met de middelen die ze hebben, dat ze het maximale eruit halen. Ze hebben een krachtig beleid, met personen als Marco Bogers en Stan Valckx." Maar Graef ziet ook gevaar. "Je bent van een aantal personen afhankelijk. Daar ligt ook het gevaar. Als dadelijk een Stan Valckx wegvalt, is de vraag wie dan het netwerk heeft. Daar maak ik me zorgen om." Daarnaast maakt Graef zich druk om de coronacrisis. "Als het te lang duurt, redden ze het niet."

Knotsgek seizoen
Ook wielerjournalist Raymond Kerckhoffs was te gast in AvondGasten Sport. Volgens Kerckhoffs is het korte wielerjaar een bijzonder seizoen, ook in zijn loopbaan. "Het is echt een knotsgek seizoen waarmee we bezig zijn. Wilco Kelderman kan bijvoorbeeld nu de Ronde van Italië gaan winnen. De top vijf van de Giro bestaat nu vooral uit renners onder de 25 jaar. Ik heb nog nooit meegemaakt dat we zo rigoureus een generatiewisseling krijgen."

Tom Dumoulin
Kerckhoffs keek ook vooruit naar de Ronde van Spanje. Hij kan nog niet zeggen wat Tom Dumoulin de komende jaren kan presteren. "Er komt een ongelofelijk sterke generatie aan. Is het niveau van 2017 en 2018 van Dumoulin genoeg om tegen die generatie op te kunnen? Die vraag kunnen we nu nog niet beantwoorden."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen