Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Maurice Graef gaat weer trouwen

Geplaatst opvrijdag 8 mei 2015 - 10:53

Maurice Graef gaat weer trouwen. De voormalig voetballer van VVV en Roda JC vroeg zijn vriendin Joasia Kowalik donderdag ten huwelijk in Italië.

Kowalik schijft dat op haar Facebookpagina. "Restaurantje met uitzicht op zee, lekker eten, lekker wijntje en je lief die ineens zijn telefoon weggeeft. Een grote doos op tafel zet met vijf hart-ballonnen erin die ik stuk voor stuk kapot moest prikken om het briefje te lezen."

Ring
Vervolgens was daar het aanzoek. "Maurice die door zijn knieën zakt, een doosje met ring uit zijn binnenzak haalt, om om mijn vinger schuift en vraagt of ik met hem wil trouwen." Joasia is de dochter van oud-voetballer Janusz Kowalik.

Ja ik wil
Over antwoord hoefde de aanstaande vrouw van Graef niet lang na te denken. "We are going to get MARRIED!!!! Met de liefde van mijn leven Maurice Graef."

Maurice Graef was al eens eerder getrouwd. Hij heeft twee zonen uit dat huwelijk.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Graef over commissie: hebben er blinden rondgelopen?
Maurice Graef: 'Ik ben er zeker van dat VVV niet degradeert'
Trouwshow van Chantal Janzen komt primetime op de buis
Diego Maradona en Maurice Graef samen op het voetbalveld
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen