Overslaan en naar de inhoud gaan

Maurice Graef gaat weer trouwen

Geplaatst opvrijdag 8 mei 2015 - 10:53

Maurice Graef gaat weer trouwen. De voormalig voetballer van VVV en Roda JC vroeg zijn vriendin Joasia Kowalik donderdag ten huwelijk in Italië.

Kowalik schijft dat op haar Facebookpagina. "Restaurantje met uitzicht op zee, lekker eten, lekker wijntje en je lief die ineens zijn telefoon weggeeft. Een grote doos op tafel zet met vijf hart-ballonnen erin die ik stuk voor stuk kapot moest prikken om het briefje te lezen."

Ring
Vervolgens was daar het aanzoek. "Maurice die door zijn knieën zakt, een doosje met ring uit zijn binnenzak haalt, om om mijn vinger schuift en vraagt of ik met hem wil trouwen." Joasia is de dochter van oud-voetballer Janusz Kowalik.

Ja ik wil
Over antwoord hoefde de aanstaande vrouw van Graef niet lang na te denken. "We are going to get MARRIED!!!! Met de liefde van mijn leven Maurice Graef."

Maurice Graef was al eens eerder getrouwd. Hij heeft twee zonen uit dat huwelijk.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Graef over commissie: hebben er blinden rondgelopen?
Maurice Graef: 'Ik ben er zeker van dat VVV niet degradeert'
Trouwshow van Chantal Janzen komt primetime op de buis
Diego Maradona en Maurice Graef samen op het voetbalveld
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen