Maud Welzen ontbreekt bij Victoria's secret-show

Maud Welzen uit Beek ontbreekt dit jaar tijdens de Victoria's Secret-show. Het model uit Beek mag dit jaar niet meelopen tijdens het evenement.

Foto's: Terugblik op Victoria's Secret-show met Maud Welzen

Dinsdagnacht werd de jaarlijkse Victoria's Secret-lingerieshow voor de zestiende keer gehouden in New York.

Maud Welzen loopt opnieuw mee in Victoria's Secret Show

Het Beekse topmodel Maud Welzen staat te popelen. Over een week mag zij voor de derde keer op rij acte de présence geven tijdens de felbegeerde Victoria's Secret Show.

Victoria's Secret 2014 London catwalk show highlights
Victoria Secret show met Maud Welzen maandag op Net 5

Wie de 21-jarige Maud Welzen uit Beek graag in de nieuwste creaties van Victoria Secret wil zien, kan zijn geluk maandagavond niet op.

Foto's: Maud Welzen schittert in Victoria's Secret-show

Alle aandacht ging natuurlijk weer uit naar Doutzen Kroes, maar ook Limburgs trots Maud Welzen liep dinsdagavond - voor de tweede keer alweer - mee tijdens de Victoria's Secret-show.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto